fbpx

Bli en Mjukvarutestare 

inom 12 veckor medans du behåller ditt nuvarande jobb.

Tjäna mellan 35 000 - 45 000 SEK/ månad

Vi säkrar ett nytt jobb åt dig inom 12 veckor

Få bättre balance mellan jobb och fritid och spendera mer tid med dina nära och kära

Signa upp och vi kommer visa dig hur

Joina Oss Live Gratis

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

10 Februari, at 2:00 PM (CEST)

Din värd

Jonas Breisel

Mjukvarutestare & Grundare Xplorafory Test

Jag vill hjälpa 10 000 människor som vill byta karriär att upptäcka kraften i mjukvarutestning, så att de kan bygga ett liv de är stolta över.

Studera där du vill

Arbeta så mycket du vill

Få all hjälp du behöver

Hör vad Razia säger om programmet

Jag hade ingen erfarenhet av mjukvarutestning eller programmering alls. Men sedan jag började gå kursen har jag lärt mig mycket och de viktigaste delarna av att testa. Jag var egentligen inte intresserad av programmering men på grund av kursen har jag utvecklat ett intresse för programmering också.

Jag tänker driva på detta intresse i framtiden. Jag har fått en ny tjänst på jobbet där jag kommer att använda mina testkunskaper. Jag har rekommenderat kursen till några personer.

Jag har berättat om min erfarenhet av kursen, att det har varit lätt att förstå och lära sig de viktigaste delarna av mjukvarutestning på kort tid. Du betalar med pengar istället för tid i den här kursen.

Om webinariet

Under denna insiktsfulla session guidar vi dig igenom hur du blir en mjukvarutestare inom 3 månader. Hur vi hjälper dig att hitta ett jobb, och det bästa är att du inte behöver sluta ditt nuvarande jobb för att gå kursen.

Genom att välja denna väg kan du spara 1,5 år jämfört med att skriva in dig på yrkesstudier.

Vi hjälper dig att hitta ett jobb utan att behöva sluta med ditt nuvarande, vilket gör det till en bekväm och effektiv process.

Denna session är helt GRATIS och skräddarsydd för privatpersoner:

– Som söker ett karriärbyte

– Vill öka sin inkomst samtidigt som de arbetar mindre

Om du eller någon du känner funderar på att byta karriär och vill tjäna mer genom att arbeta mindre.

Säkra din plats NU. Antalet platser är begränsat, så agera snabbt!

Rosario

Jonas har varit min lärare för kursen Testverktyg på Jensen Education. Han har gett mig råd, exempel och rekommendationer angående det bredare testområdet. Jag uppskattar hans engagemang och engagemang för att hjälpa oss på alla möjliga sätt.

Nisha

Jonas är en mycket hjälpsam lärare med stor kunskap om att testa. Han hjälpte mig att lära mig olika testtekniker inom manuell och automationstestning. Han har en positiv attityd i sin undervisning som hjälpte mig att nå mitt mål.